gazon, rulou gazon, gazon rulouri, gazonare, rulouri gazon ieftine

rulouri gazon

gazon-ul inima gradinii dumneavoastra!

Rulourile de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos in obtinerea covorului verde din gradina dvs. Rulourile de gazon natural se aplica si se formeaza peluze inierbate foarte usor. Reprezinta varianta cea mai rapida de obtinere a gazonului mult visat, care schimba imediat aspectul gradinii.

Gazonul reprezinta inima oricarei gradini, fiind o piesa de rezistenta a oricarei gradini amenajate. Pentru crearea unui gazon impecabil, trebuie de la bun inceput, sa avem in vedere toate posibilele sale intrebuintari, in functie de acestea alegand tipul de gazon ce se preteaza cel mai bine spatiului existent.

Amenajarea spatiilor verzi cu rulouri de gazon este practica, eficienta si sigura. in cel mai scurt timp puteti avea peluza inierbata. Utilizarea rulourilor de gazon la amenajarea spatiilor verzi va permite sa aveti o peluza gata de utilizare inca din primele zile de dupa montaj.Dupa montaj este necesara udarea abundenta a rulourilor de gazon (mai ales in perioada de vara).

rulouri gazon - avantaje
  • montare intr-o zi;
  • uniformitatea peluzei;
  • buruienile au fost combatute - tratamente fitosanitare la zi;
  • utilizare rapida – incepand de a doua zi;
  • rezistenta la boli si daunatori;
  • maturitatea gazonului - 1-2 ani;

gazon rulourigazon naturalrulouri gazon ieftine

rulou gazongazongazon rulourirulouri gazon