plante interior, plante exotice, intretinere plante interior

plante de interior

Amenajare si intretinere plante de birou

Aducem atmosfera spatiului verde si a gradinii in casa si biroul dumneavoastra. Prin folosirea plantelor naturale perceptia oamenilor asupra spatiului se modifica, plantele au un efect calmant de reducere a stresului, de relaxare si imbunatatire a starii de spirit.

Starea de sanatate si randamentulde fiecare zi sunt conditionate de calitatea aerului pe care-l respiram. Specialistii au demonstrat ca plamanii nostrii sunt mai afectati de praful si de vaporii emanati de lucrurile din locuinte decat de poluarea de afara. Pentru aceste probleme exista o solutie la indemana noastra: plantele de interior, adevarate filtre care purifica aerul de substantele toxice din jur, regland totodata si nivelul umiditatii.

Doriti sa amenajati biroul, locuinta cu plante naturale si nu stiti ce sa alegeti, aveti deja plantele si nu stiti cum sa le ingrijiti. Stiati ca dupa achizitionarea plantelor acestea trebuiesc imediat transplantate in alte vase ( ghivece ) si inlocuirea substratului existent cu unul de calitate? Prin specialistii nostrii va stam la dispozitie pentru amenajarea birourilor prin alegerea celor mai potrivite plante si amplasarea acestora in functie de necesitatile fiecareia.

Lucrarile de intretinere presupun deplasarea unui specialist ( horticultor ) la sediul dumneavoastra saptamanal sau de doua ori pe saptamana pentru:

  • udarea fiecarei plante conform cu cerintele speciei si determinarea umiditatii substratului
  • curatarea si stergerea de praf a frunzelor cu solutii de curatare si luciu
  • observarea si determinarea eventualelor afectiuni ale plantelor
  • efectuarea tratamentelor fitosanitare preventive si curative impotriva bolilor si daunatorilor
  • aplicarea ingrasamintelor foliare si a celor cu eliberare controlata conform speciilor existente
  • taierea, legarea si dirijarea noilor lastari
  • transplantarea plantelor in vase mai mari sau inlocuirea a unei parti din substrat

 


plante interiorintretinere plante interiorplante verziplanteplante birouyuca

ficus-benjamina