lacuri, cascade apa, iazuri de gradina, arteziene curte

Lacuri, cascade apa, iazuri

amenajari lacuri, iazuri, cascade apa

Cascade apa, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale de la stadiul de design, care simuleaza aspectul final al detaliului de apa si pana la proiectarea si realizarea propriu-zisa a instalatiilor necesare.

Amenajam cascade de apa si fantani arteziene in gradini sau in interior in functie de gustul si dorintele dumneavoastra, dar si de locul in care doriti sa amenajati detaliul de apa. Pentru amenajarea unei cascade intr-o zona de birouri, de exemplu, se pot folosi materiale moderne (marmura, piatra, metal). Pentru gradina in care va relaxati insa, este de dorit un ambient cat mai natural, obtinut din imbinarea creativa a elementelor componente (pietre, plante, lemn) si mascarea perfecta a instalatiilor de apa.

cascade apa, lacuri gradina, iazuri, cascade de interior

Cascadele de apa sunt spectaculoase, care dau oricarui spatiu un aspect deosebit. Cascadele de exterior, ca si cascadele de interior, necesita o proiectare meticuloasa pentru ca, odata finalizata lucrarea, orice modificare se realizeaza cu mare greutate si cheltuieli suplimentare semnificative.

In verile calduroase, apa sub forma de iaz, parau, cascada apa sau lac artficial devine paradisul inviorator din gradina.

rulou gazongazongazon rulourirulouri gazoncascade apa